EKKOZONE

Ekkozone blev dannet i 2013 af Mathias Reumert og etablerede sig hurtigt på musikscenen med talrige koncerter på Jazzhouse og store produktioner på Roskilde Festival samt i landets større koncertsale.

Ensemblets evne til at favne et bredt publikum og til at begå sig hjemmevant i klassiske koncertsale såvel som på rytmiske spillesteder er ofte blevet bemærket:
"At være i stue med det danske orkester Ekkozone og deres legesyge og rytmisk inciterende væsen er en gave, som bør skattes højt. Fordi de formår at formidle udover det kulturelle reservat, den slags musik normalt lever i – uden for partiturernes hellige koncertsale møder de folket, på nye steder såsom Roskilde Festival eller Copenhagen Jazzhouse – og dét med en lystig og åben attitude, taknemmeligt stemt mod publikum." (Ralf Christensen, Information)

Ekkozones seneste album, “Steve Reich: Sextets”, modtog Diapason d’Or-prisen 2018 og fik den anerkendte kritiker Dominy Clements til at konstatere, “Ekkozone’s recordings of both works on this CD are second to none”. (musicweb-international.com)